Search:

Type: Posts; User: AngryPanda

Search: Search took 0.00 seconds.

  1. @Jao, I ran into something similar when I was...

    @Jao,
    I ran into something similar when I was trying to setup my endstop. I accidentally bumped my Z- Stepper cable knocking it loose. When I realized what I did, I plugged it back in....
  2. Are you liking running from Nano?

    Are you liking running from Nano?
  3. @bolsoncerrado, So the screen just "blanks".....

    @bolsoncerrado, So the screen just "blanks".. after a while?.. Can you elaborate a bit? .. After I get my new vat finished, the next step was Rpi3 and Nano... I also have a Rpi2.. May just go with...
  4. Attempting a smaller single vat.. wish me luck...

    Attempting a smaller single vat.. wish me luck [emoji6]

    Sent from my SM-G930V using Tapatalk
  5. So I had an interesting thing happen. I went to...

    So I had an interesting thing happen. I went to begin a new print, and dropped the Z-axis down so that I could put in my build plate. I accidentally pushed the -50 when it was to low already, the Z...
  6. So I contacted TOW and the answer was "There is...

    So I contacted TOW and the answer was "There is no way to "turn off the LED manually".. But the trick they gave me was:
    1: start a print in CW like you normally would, (engages the LED's, LCD Slice,...
  7. LED'S WONT TURN OFF??? Hello all, I have run...

    LED'S WONT TURN OFF???

    Hello all, I have run in to an issue that if I manually stop a print, (from either testing, calibrating cure times, or if a print failed and i need to restart), the UV...
  8. Techical Questions and Troubleshooting Thread

    Hello All,

    I figured since more and more of us have the Morpheus up and running, (or are trying to do so..:p) as we have technical questions or need help troubleshooting things, lets have a thread...
Results 1 to 8 of 8