Thanks Thanks:  0
Likes Likes:  0
Dislikes Dislikes:  0
Page 11 of 11 FirstFirst ... 91011
Results 101 to 102 of 102
  1. #101
    Administrator bolsoncerrado's Avatar
    Join Date
    Nov 2014
    Posts
    3,037
    Post Thanks / Like
    Hmmmm may be for some reason the octopi daemon was not started... did you try rebooting the pi? if that does not help, yeah, regenerating the SD should be good to go, it has worked for all of us here with no issues... furthermore, octopi was the only one connecting 100% of the times, repetier was 75-80%, cura was 50%....

    but i guess, in the end, all was about a crap board with USB communication issues...

  2. #102
    Regular 3D Printer
    Join Date
    Dec 2014
    Posts
    157
    Post Thanks / Like
    Are you using Windows or mac to connect to OctoPi.local?

 

 

Similar Threads

  1. OctoPrint/OctoPi Profile for Rapide Lite 200
    By Rep3D in forum Rapide Pi
    Replies: 3
    Last Post: 07-06-2015, 01:28 PM
  2. Octoprint or Astroprint?
    By Skinny Kid in forum 3D Software
    Replies: 23
    Last Post: 03-17-2015, 01:03 PM
  3. PrintToPeer: Print in the Cloud with a RaspBerry Pi
    By bolsoncerrado in forum Rapide Pi
    Replies: 0
    Last Post: 02-04-2015, 09:26 PM
  4. PrintToPeer: Print in the Cloud with a RaspBerry Pi
    By bolsoncerrado in forum 3D Software
    Replies: 0
    Last Post: 02-04-2015, 09:26 PM
  5. Octoprint setup with Raspberry Pi
    By JonatanJacobsson in forum Rapide Lite 3D Printers
    Replies: 31
    Last Post: 01-12-2015, 08:23 PM

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •