Thanks Thanks:  0
Likes Likes:  0
Dislikes Dislikes:  0
Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 13
  1. #1
    3D Printer Noob
    Join Date
    Dec 2014
    Posts
    29
    Post Thanks / Like

    Repetier settings from Rapide Lite

    Here the settings for Repetier (got them from Ethan)

    https://www.dropbox.com/s/g9nsr9obqp...t0.56.zip?dl=0

  2. #2
    Administrator bolsoncerrado's Avatar
    Join Date
    Nov 2014
    Posts
    3,323
    Post Thanks / Like

  3. #3
    3D Printer Noob
    Join Date
    Dec 2014
    Posts
    26
    Post Thanks / Like
    Thank you

  4. #4
    Regular 3D Printer
    Join Date
    Dec 2014
    Posts
    174
    Post Thanks / Like
    Thanks for this!

  5. #5
    Regular 3D Printer
    Join Date
    Dec 2014
    Posts
    103
    Post Thanks / Like
    What are the connection settings? Baud Rate?

  6. #6
    Regular 3D Printer
    Join Date
    Dec 2014
    Posts
    157
    Post Thanks / Like
    Mine is set to: 115200

  7. #7
    3D Printer Noob
    Join Date
    Dec 2014
    Posts
    1
    Post Thanks / Like
    For Windows-Users I saved the recommended Settings into Repetier ini-files.
    http://1drv.ms/1ASPDhZ

  8. #8
    Regular 3D Printer
    Join Date
    Dec 2014
    Location
    Australia
    Posts
    72
    Post Thanks / Like
    Hello

    Iam setting up Repetier & have problems importing Slic3r Settings from JonatanJacobsson I think its a PC .ini file ??
    I have a Mac and can not seem to import the settings / ini file into Slic3r…….Mac just does not accept its a valid file to import
    Could a user of Slic3r on a Mac please post the .ini file they do not have to be using Repetier

    Slic3r setting are stored in the same directory It is located at
    user.name/library/application support/Slic3r/…….Compress whole Slic3r folder

    Repetier settings are located at
    user.name/library/Preferences/repetier.Repetier-Host-Mac.plist

    Both would be great and avoid manual input

    Cheers
    Last edited by Zoom; 12-22-2014 at 01:27 AM.

  9. #9
    Regular 3D Printer
    Join Date
    Dec 2014
    Posts
    157
    Post Thanks / Like
    I imported it into Mac with no issues. Do you get some error when importing?

  10. #10
    Regular 3D Printer
    Join Date
    Dec 2014
    Location
    Australia
    Posts
    72
    Post Thanks / Like
    Basically it greyed out when trying to import. ?? Even dropped it in slic3r directory Nothing like its not a valid file type I though maybe your ini was from Win

    But if you imported it to a Mac......I am perplexed I seem to be the only one with Mac having the problem

    Even tried pasting contents into a export ini it did recognize file But loaded no Setting .... Strange

    PS Using Osx 10.9.5

    cheers

 

 

Similar Threads

  1. Cura Settings for Rapide Lite 200
    By daf in forum 3D Software
    Replies: 27
    Last Post: 04-02-2015, 02:33 PM
  2. Slic3r Settings for Rapide Lite
    By JonatanJacobsson in forum 3D Software
    Replies: 5
    Last Post: 01-26-2015, 08:45 AM
  3. AstroPrint settings for Rapide Lite 200 (using PLA)
    By bolsoncerrado in forum 3D Software
    Replies: 0
    Last Post: 01-22-2015, 01:47 PM
  4. Rapide Lite Firmware settings
    By daf in forum Rapide Lite 3D Printers
    Replies: 7
    Last Post: 01-14-2015, 06:38 PM
  5. 3D Software settings for Rapide Lite
    By bolsoncerrado in forum Rapide Lite 3D Printers
    Replies: 0
    Last Post: 12-15-2014, 09:49 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •