Thanks Thanks:  39
Likes Likes:  21
Dislikes Dislikes:  0
Page 2 of 21 FirstFirst 123412 ... LastLast
Results 11 to 20 of 208
  1. #11
    Regular 3D Printer
    Join Date
    May 2019
    Location
    Earth.
    Posts
    156
    Post Thanks / Like
    Here you go. Attached: Attachment 3292

  2. #12
    Super Moderator
    Join Date
    Nov 2016
    Posts
    2,345
    Post Thanks / Like
    I'm getting errors trying to run these latest versions. Norton is lighting up on every file it seems.
    error.PNG

  3. #13
    Regular 3D Printer
    Join Date
    May 2019
    Location
    Earth.
    Posts
    156
    Post Thanks / Like
    Attachment 3294
    It turns out that I built an administrator version... Okay, I was tired last night. Try this one.

  4. #14
    Super Moderator
    Join Date
    Nov 2016
    Posts
    2,345
    Post Thanks / Like
    Same errors. Something is really messing with Norton. I got the last one working except the decode was permanently removed although yesterday's is fine with Norton. I had to restore all the files in the latest version.

  5. #15
    Regular 3D Printer
    Join Date
    May 2019
    Location
    Earth.
    Posts
    156
    Post Thanks / Like
    Okay, I am not sure what is up, but instead of uploading as an attachment, here is a link to the file uploaded on my google drive. I have scanned these with several scanners and I am not seeing any issues. F-Secure, Trendnet, MSDefender...

    https://drive.google.com/open?id=1gd...mhQ_f28-DhOI6e

    I have deleted all attachments. I am wondering of something was happening there.... I scanned with a few more online services, but no problems...
    Last edited by buddybu; 06-23-2019 at 12:15 AM.

  6. #16
    Super Moderator
    Join Date
    Nov 2016
    Posts
    2,345
    Post Thanks / Like
    Norton has gotten a wild hair up it's bumm. It is not flagging anything with the same name elsewhere on this PC but that may be the reason it is upset. I can't get anywhere at the moment. Norton keeps deleting the .exe files.

  7. Thanks buddybu thanked for this post
  8. #17
    Regular 3D Printer
    Join Date
    May 2019
    Location
    Earth.
    Posts
    156
    Post Thanks / Like
    Can you provide the norton logs?

  9. #18
    Super Moderator
    Join Date
    Nov 2016
    Posts
    2,345
    Post Thanks / Like
    I can get to this... they all have this warning.

    norton.PNG

    Windows 10 also warns me... and that might be what is keeping bouncy castle from being found.

    ...but, I can still run a version from yesterday without any complaints.

    - - - - - - - - - -

    Okay, I got all 10 files accepted by Norton by marking them "user trusted". But I still get the bouncy Castle not found error. No UI in the editor. No output on the others.

    - - - - - - - - - -

    Oh, recent versions lacked the two *.config files. Didn't help using the older ones but just noted that in the file list.

    - - - - - - - - - -

    Here are the windows log screenshots for when I get the bouncy castle window.
    el1.PNG
    el2.PNG
    el3.PNG
    el4.PNG

  10. #19
    Regular 3D Printer
    Join Date
    May 2019
    Location
    Earth.
    Posts
    156
    Post Thanks / Like
    I find it interesting that the version from 3 days ago works. I have posted another version. I assume that I am not seeing this because I am the developer. I will have to download a test VM and get things tried out.

    https://drive.google.com/open?id=1gd...mhQ_f28-DhOI6e

  11. #20
    Super Moderator
    Join Date
    Nov 2016
    Posts
    2,345
    Post Thanks / Like
    Okay, whatever you did fixed it! ...now Win10 challenges my sanity and I say run anyway, and another popup needs confirmation and all is good. Editor opens as it should. Phew! Thanks for sticking with it!

    Let's call that Beta #1. I'll use that for testing.

    Same command line as before? editor>printfile>resource

    - - - - - - - - - -

    All the executable's are functioning. Haven't done any actual conversion yet but we are back were we were with improvements. Decode and encode works. Opened .cube3 files with CubePro 1.87. ...and the Script Generator is Killer!
    Last edited by TommyDee; 06-23-2019 at 03:39 AM.

 

 

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •