Thanks Thanks:  0
Likes Likes:  0
Dislikes Dislikes:  0
Page 3 of 3 FirstFirst 123
Results 21 to 25 of 25
  1. #21
    Expert 3D Printer
    Join Date
    Dec 2014
    Location
    Near Paris - France
    Posts
    204
    Post Thanks / Like
    Hi Bolson,

    I flashed again the system, but it crashed again. in reality, it freezed.
    The computer charge freezed at 44%.
    I let it few minutes in order to see if it unfreeze, but not.

    I have changed the USB cable, reflashed the system if it was corrup.
    The same issue

    I have reflashed but don't activate the camera pi, and it worked so i have a problem with the camera.

  2. #22
    Administrator bolsoncerrado's Avatar
    Join Date
    Nov 2014
    Posts
    3,084
    Post Thanks / Like
    Did you connect it correctly? The wiring has 2 sides... both on the camera and the pi.

  3. #23
    Expert 3D Printer
    Join Date
    Dec 2014
    Location
    Near Paris - France
    Posts
    204
    Post Thanks / Like
    Hi Bolson,

    I have verified, I have well connected the wires.

    Perhaps there was a electrostatic discharge that broke the camera.

  4. #24
    Administrator bolsoncerrado's Avatar
    Join Date
    Nov 2014
    Posts
    3,084
    Post Thanks / Like
    That could be it too yes. Did you get a replacement?

  5. #25
    Expert 3D Printer
    Join Date
    Dec 2014
    Location
    Near Paris - France
    Posts
    204
    Post Thanks / Like
    no, i dont get a replacement, it worked before, so it is not covered by the warantly.

 

 

Similar Threads

  1. OctoPrint/OctoPi Profile for Rapide Lite 200
    By Rep3D in forum Rapide Pi
    Replies: 3
    Last Post: 07-06-2015, 01:28 PM
  2. OctoPi 1.2.0RC available!
    By bolsoncerrado in forum Rapide Pi
    Replies: 6
    Last Post: 06-25-2015, 12:49 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •